Βροχη Ευβοια / Φωτιά στην Εύβοια - Πιθανότητα βροχής την Τετάρτη - Update ... - Τάκης σωτηρχέλλης όνειρο κι αυτόσ' αγγίζω και σε χάνωμάτια μου γλυκά μουαχ πόσο σ' αγαπώένα σου.

Βροχη Ευβοια / Φωτιά στην Εύβοια - Πιθανότητα βροχής την Τετάρτη - Update ... - Τάκης σωτηρχέλλης όνειρο κι αυτόσ' αγγίζω και σε χάνωμάτια μου γλυκά μουαχ πόσο σ' αγαπώένα σου.. 51 κρούσματα από σαββάτο εως δευτέρα σε χαλκίδα, έξω παναγίτσα, αρτάκη, αμάρυνθο 51 επιβεβαιωμένα κρούσματα καταγράφηκαν στην εύβοια συνολικά το τριήμερο 10, 11 και 12 ιουλίου. Σύμφωνα με τη μετεωρολόγο, χριστίνα ρήγου, στην περιοχή επικρατεί σχεδόν άπνοια, με τους ανέμους να πνέουν προς ανατολικές κατευθύνσεις. Βροχή πέφτουν τα πρόστιμα στην εύβοια μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού που θέλουν όσους βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους να φορούν πλέον μάσκα. Αποπνικτική ατμόσφαιρα, εφιαλτικές εικόνες (pics&vid). Όπως ανέφεραν χρήστες στα social media, οι κάτοικοι χωριών στο πευκί την υποδέχθηκαν.

Η βροχή στην περιοχή ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 το βράδυ, κα ήταν έντονη στο μεγαλύτερο μέρος της εύβοιας. Σημειώνεται πως βροχές θα πέσουν το μεσημέρι στα. Φουντώνει το μέτωπο της φωτιάς από γαλατσώνα προς αβγαριά. Λίγες ώρες αργότερες καταρρακτώδης βροχή άρχισε να πέφτει στην περιοχή με το προκόπι να παραμένει ασφαλές… Σκληρή μάχη δίνουν κάτοικοι και πυροσβέστες στο αρτεμίσιο.

Παίκτης της Νόριτς είναι και επίσημα ο Χρήστος Τζόλης: 13 ...
Παίκτης της Νόριτς είναι και επίσημα ο Χρήστος Τζόλης: 13 ... from thecaller.gr
Μάλιστα, πρόκειται για καταρρακτώδης βροχή. 51 κρούσματα από σαββάτο εως δευτέρα σε χαλκίδα, έξω παναγίτσα, αρτάκη, αμάρυνθο 51 επιβεβαιωμένα κρούσματα καταγράφηκαν στην εύβοια συνολικά το τριήμερο 10, 11 και 12 ιουλίου. Βροχή πέφτουν τα πρόστιμα στην εύβοια μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού που θέλουν όσους βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους να φορούν πλέον μάσκα. Η βροχή στην περιοχή ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 το βράδυ, κα ήταν έντονη στο μεγαλύτερο μέρος της εύβοιας. Εικόνες καταστροφής από το εσωτερικό έως τις ακτές της βόρειας εύβοιας, παρουσιάζει βίντεο από drone, την ώρα που ενεργές εστίες πυρκαγιάς μαίνονται ανεξέλεγκτες. Δεύτερο μεγάλο θαύμα στην βόρεια εύβοια. Αποπνικτική ατμόσφαιρα, εφιαλτικές εικόνες (pics&vid). «είναι ακόμη ανεξέλεγκτη, δεν επιχειρούν εναέρια μέσα» (vid).

Η βροχή μάλιστα είναι καταρρακτώδης, ενώ όπως ανέφεραν χρήστες στα social media, οι κάτοικοι χωριών όπως το πευκί την υποδέχθηκαν με πανηγυρισμούς.

Η βροχή στην εύβοια, όπως είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι ήταν καταρρακτώδης, ενώ όπως οι βροχές στην εύβοια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ, ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Η βροχή μάλιστα είναι καταρρακτώδης, ενώ όπως ανέφεραν χρήστες στα social media, οι κάτοικοι χωριών όπως το πευκί την υποδέχθηκαν με πανηγυρισμούς. • εύβοια • φωτιά εύβοια. 51 κρούσματα από σαββάτο εως δευτέρα σε χαλκίδα, έξω παναγίτσα, αρτάκη, αμάρυνθο 51 επιβεβαιωμένα κρούσματα καταγράφηκαν στην εύβοια συνολικά το τριήμερο 10, 11 και 12 ιουλίου. Σύμφωνα με τη μετεωρολόγο, χριστίνα ρήγου, στην περιοχή επικρατεί σχεδόν άπνοια, με τους ανέμους να πνέουν προς ανατολικές κατευθύνσεις. Φουντώνει το μέτωπο της φωτιάς από γαλατσώνα προς αβγαριά. Νέες καταγγελίες απο κατοίκους της βόρειας εύβοιας που είδαν τον τόπο τους να καταστρέφεται ολοσχερώς. Η βροχή στην περιοχή ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 το βράδυ, κα ήταν έντονη στο μεγαλύτερο μέρος της εύβοιας. Εικόνες καταστροφής από το εσωτερικό έως τις ακτές της βόρειας εύβοιας, παρουσιάζει βίντεο από drone, την ώρα που ενεργές εστίες πυρκαγιάς μαίνονται ανεξέλεγκτες. «είναι ακόμη ανεξέλεγκτη, δεν επιχειρούν εναέρια μέσα» (vid). Οι βροχές στην εύβοια ξεκίνησαν λίγο. Σημειώνεται πως βροχές θα πέσουν το μεσημέρι στα. Όλοι αναρωτιούνται εάν υπάρχουν πυρκαγιές στο νομό, αφού δεν μπορούν να φανταστούν ότι ο καπνός και οι στάχτες.

Λίγες ώρες αργότερες καταρρακτώδης βροχή άρχισε να πέφτει στην περιοχή με το προκόπι να παραμένει ασφαλές… Αποπνικτική ατμόσφαιρα, εφιαλτικές εικόνες (pics&vid). Βροχή πέφτουν τα πρόστιμα στην εύβοια μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού που θέλουν όσους βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους να φορούν πλέον μάσκα. Η φωτογραφία του ζεύγους των ηλικιωμένων που αποτυπώνει το δράμα των πυρόπληκτων. Οι βροχές στην εύβοια ξεκίνησαν λίγο.

BEECHALKIS: ΤΡΥΓΟΣ ΣΤΟ ΠΕΥΚΟ
BEECHALKIS: ΤΡΥΓΟΣ ΣΤΟ ΠΕΥΚΟ from 3.bp.blogspot.com
Συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι σε όλη την εύβοια, για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Ελεύθερος τύπος newsroom8 αυγούστου 20218 αυγούστου 2021. «είναι ακόμη ανεξέλεγκτη, δεν επιχειρούν εναέρια μέσα» (vid). Όλοι αναρωτιούνται εάν υπάρχουν πυρκαγιές στο νομό, αφού δεν μπορούν να φανταστούν ότι ο καπνός και οι στάχτες. Εικόνες καταστροφής από το εσωτερικό έως τις ακτές της βόρειας εύβοιας, παρουσιάζει βίντεο από drone, την ώρα που ενεργές εστίες πυρκαγιάς μαίνονται ανεξέλεγκτες. To cnn greece στις γούβες ευβοίας: Όπως ανέφεραν χρήστες στα social media, οι κάτοικοι χωριών στο πευκί την υποδέχθηκαν. Σκληρή μάχη δίνουν κάτοικοι και πυροσβέστες στο αρτεμίσιο.

Συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι σε όλη την εύβοια, για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι σε όλη την εύβοια, για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Λίγες ώρες αργότερες καταρρακτώδης βροχή άρχισε να πέφτει στην περιοχή με το προκόπι να παραμένει ασφαλές… «είναι ακόμη ανεξέλεγκτη, δεν επιχειρούν εναέρια μέσα» (vid). Αποπνικτική ατμόσφαιρα, εφιαλτικές εικόνες (pics&vid). Ήρθε τελικά η βροχή που περίμεναν τόσες ημέρες οι κάτοικοι της εύβοιας. Η απίστευτη καταστροφή από drone. Ελεύθερος τύπος newsroom8 αυγούστου 20218 αυγούστου 2021. Σήμερα θα οριοθετηθεί η πυρκαγιά στην εύβοια. Η βροχή στην εύβοια, όπως είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι ήταν καταρρακτώδης, ενώ όπως οι βροχές στην εύβοια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ, ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Δεύτερο μεγάλο θαύμα στην βόρεια εύβοια. Εξασθενημένοι πνέουν οι άνεμοι στην εύβοια. Νέες καταγγελίες απο κατοίκους της βόρειας εύβοιας που είδαν τον τόπο τους να καταστρέφεται ολοσχερώς. Εικόνες καταστροφής από το εσωτερικό έως τις ακτές της βόρειας εύβοιας, παρουσιάζει βίντεο από drone, την ώρα που ενεργές εστίες πυρκαγιάς μαίνονται ανεξέλεγκτες.

Η απίστευτη καταστροφή από drone. Δεύτερο μεγάλο θαύμα στην βόρεια εύβοια. Σημειώνεται πως βροχές θα πέσουν το μεσημέρι στα. Η φωτογραφία του ζεύγους των ηλικιωμένων που αποτυπώνει το δράμα των πυρόπληκτων. Ήρθε τελικά η βροχή που περίμεναν τόσες ημέρες οι κάτοικοι της εύβοιας.

Φαραγγι Μπολοβίναινας...
Φαραγγι Μπολοβίναινας... from i44.tinypic.com
• εύβοια • φωτιά εύβοια. Σκληρή μάχη δίνουν κάτοικοι και πυροσβέστες στο αρτεμίσιο. Αποπνικτική ατμόσφαιρα, εφιαλτικές εικόνες (pics&vid). Βροχή πέφτουν τα πρόστιμα στην εύβοια μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού που θέλουν όσους βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους να φορούν πλέον μάσκα. Εξασθενημένοι πνέουν οι άνεμοι στην εύβοια. «είναι ακόμη ανεξέλεγκτη, δεν επιχειρούν εναέρια μέσα» (vid). Νέες καταγγελίες απο κατοίκους της βόρειας εύβοιας που είδαν τον τόπο τους να καταστρέφεται ολοσχερώς. Δεύτερο μεγάλο θαύμα στην βόρεια εύβοια.

«είναι ακόμη ανεξέλεγκτη, δεν επιχειρούν εναέρια μέσα» (vid).

Όλοι αναρωτιούνται εάν υπάρχουν πυρκαγιές στο νομό, αφού δεν μπορούν να φανταστούν ότι ο καπνός και οι στάχτες. Η βροχή στην εύβοια, όπως είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι ήταν καταρρακτώδης, ενώ όπως οι βροχές στην εύβοια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ, ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Η βροχή στην περιοχή ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 το βράδυ, κα ήταν έντονη στο μεγαλύτερο μέρος της εύβοιας. Εικόνες καταστροφής από το εσωτερικό έως τις ακτές της βόρειας εύβοιας, παρουσιάζει βίντεο από drone, την ώρα που ενεργές εστίες πυρκαγιάς μαίνονται ανεξέλεγκτες. Οι βροχές στην εύβοια ξεκίνησαν λίγο. Μάλιστα, πρόκειται για καταρρακτώδης βροχή. Η φωτογραφία του ζεύγους των ηλικιωμένων που αποτυπώνει το δράμα των πυρόπληκτων. Σήμερα θα οριοθετηθεί η πυρκαγιά στην εύβοια. Φουντώνει το μέτωπο της φωτιάς από γαλατσώνα προς αβγαριά. Συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι σε όλη την εύβοια, για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Λίγες ώρες αργότερες καταρρακτώδης βροχή άρχισε να πέφτει στην περιοχή με το προκόπι να παραμένει ασφαλές… Εξασθενημένοι πνέουν οι άνεμοι στην εύβοια. • εύβοια • φωτιά εύβοια.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama